Reissuun viihtyisästi kompaktilla tilaihmeellä.

Vuokraa asuntoauto käyttöösi!

Asuntoautolla matkustat mukavasti, edullisesti ja ennen kaikkea oman aikataulun mukaan. Vuokrattava asuntoautomme on moderni ja luotettava saksalainen Weinsbergin CaraCompact EDITION [PEPPER] 2020 matkailuautomalli.

Ympärivuoden käytössä oleva matkailuauto mahdollistaa mukavan ja aikatauluriippumattoman tavan matkustaa. Opastamme sinua tarvittaessa auton käyttöönotossa sekä kokonaisvaltaisesti kaikissa asuntoauton yksityiskohdissa ja toiminnallisuuksissa.

Kurkkaa alta ajanvarauskalenterista asuntoautomme tämän hetken vapaat päivät ja tee varaus!
Asuntoauto on rekisteröity 4 henkilölle. Makuupaikkoja on kolmelle aikuiselle tai 2 aikuiselle + 2 lapselle. Autoon voi tuoda lemmikkejä, jotka ovat allergiaystävällisiä rotuja.


Mitä asuntoauton kuljettamiseen vaaditaan?

Nykyaikainen Cara Compact EDITION [PEPPER] on helppo ja miellyttävä ajaa. Tällä asuntoautolla saa ajaa 100 km/h nopeudella ja ajamiseen riittää henkilöautokortti (B-kortti). Kuljettajalta vaaditaan vähintään yhden vuoden ajokokemus.

Matkailuautomme käyttö on helppoa, et tarvitse aikaisempaa kokemusta matkailuautoista. Matkalle lähtiessä annamme huolellisen käytönopastuksen ja palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana.

Matkailuautossamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus). Jos matka suuntautuu ulkomaille, tarkistetaan tarvittava lisävakuutusturva varausta tehtäessä. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta maksimissaan 500 euron omavastuu.

Tutustu täältä tarkemmin vuokrausehtoihin.

Miten reissuun?

Asuntoautomme luovutetaan vuokralle huollettuna, tarkastettuna ja sisältä siivottuna sekä polttoainetankki ja nestekaasupullot (2 kpl) täynnä.

Varauksen jälkeen lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun lasku on maksettu, auto luovutetaan käyttöösi.

Matkailuauton vuokrahinnat

Sesongin ulkopuolella matkailuautomme vuokra on 750€/viikko. Kesäsesonkina (viikot 20-32) viikkohinta on 1000€. Päivävuokra on 120€/vrk ympäri vuoden.

Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen autoa luovutettaessa ja ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta. Voit myös jättää autosi matkaparkkiin reissusi ajaksi.

Joten ei muuta kuin matkaseurue ja tavarat kyytiin, ja loma voi alkaa!

Asuntoautomme varusteisiin kuuluu mm. jääkaappi, liesi, suihku, wc ja 24″ LED-TV. Lisäksi myös kattoikkuna kaihtimilla, keskuslämmitys, ajonaikainen ilmastointi, palohälytin ja jauhesammutin. Autosta löytyy myös pyöräteline ja tavaratila.
Tupakointi autossa on kiellettyä.

Asuntoauton palautus.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna sekä wc-kasetti, harmaavesisäiliö ja raikasvesisäiliö tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä.

Matkailuauton uusinta tekniikkaa edustava turbodieselmoottori on paitsi tehokas, myös taloudellinen ajaa. Normaaliajossa asuntoauton polttoaineenkulutus on noin 8-10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna sisäsiivouksen 50 eurolla, jolloin palautusta varten huolehdit vain omat tavarasi autosta pois ja me hoidamme loppusiivouksen. Loppusiivous kattaa ns. normaalin loppusiivouksen. Huom! Loppusiivous ei sisällä wc-kasetin ja harmaavesi- ja raikasvesisäiliön tyhjennystä, eli nämä sinun tulee tyhjentää itse ennen auton palautusta.

Matkusta vapaasti ja majoitu mukavasti. Tee varaus heti!

Löydät meistä myös somesta!

Varauskalenteri


Tee varaus


Aloita valitsemalla nouto- ja palautuspäivä. Voit myös valita aloituspäiväksi edellisen varauksen palautuspäivän.

Olen lukenut ja hyväksynyt vuokrausehdot.