Reissuun viihtyisästi kompaktilla tilaihmeellä.

Vuokraa matkailuauto käyttöösi!

Matkailuautolla matkustat mukavasti, edullisesti ja ennen kaikkea oman aikataulun mukaan. Vuokrattava matkailuautomme on moderni ja luotettava saksalainen Weinsbergin CaraCompact EDITION [PEPPER] 2020 malli.

Ympärivuoden käytössä oleva matkailuauto mahdollistaa mukavan ja aikatauluriippumattoman tavan matkustaa. Opastamme sinua tarvittaessa auton käyttöönotossa sekä kokonaisvaltaisesti kaikissa matkailuauton yksityiskohdissa ja toiminnallisuuksissa.

Kurkkaa alta ajanvarauskalenterista matkailuauton tämän hetken vapaat päivät ja tee varaus!
Matkailuauto on rekisteröity 4 henkilölle. Makuupaikkoja on kolmelle aikuiselle tai 2 aikuiselle + 2 lapselle. Autoon voi tuoda lemmikkejä, jotka ovat allergiaystävällisiä rotuja.


Mitä matkailuauton kuljettamiseen vaaditaan?

Nykyaikainen Cara Compact EDITION [PEPPER] on helppo ja miellyttävä ajaa. Matkailuautolla saa ajaa 100 km/h nopeudella ja ajamiseen riittää henkilöautokortti (B-kortti). Kuljettajalta vaaditaan vähintään yhden vuoden ajokokemus.

Matkailuautomme käyttö on helppoa, et tarvitse aikaisempaa kokemusta matkailuautoista. Matkalle lähtiessä annamme huolellisen käytönopastuksen ja palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana.

Matkailuautossamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus). Jos matka suuntautuu ulkomaille, tarkistetaan tarvittava lisävakuutusturva varausta tehtäessä. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta maksimissaan XXX euron omavastuu.

Tutustu täältä tarkemmin vuokrausehtoihin.

Miten reissuun?

Matkailuautomme luovutetaan vuokralle huollettuna, tarkastettuna ja sisältä siivottuna sekä polttoainetankki ja nestekaasupullot (2 kpl) täynnä.

Sesongin ulkopuolella matkailuautomme päivävuokra on 120€ tai 700€/viikko. Kesäsesonkina (kesä-elo) viikkohinta on 1500€. Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen autoa luovutettaessa ja ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta. Voit myös jättää autosi matkaparkkiin reissusi ajaksi.

Varauksen jälkeen lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun lasku on maksettu, auto luovutetaan käyttöösi.

Joten ei muuta kuin matkaseurue ja tavarat kyytiin, ja loma voi alkaa!

Matkailuautomme varusteisiin kuuluu mm. jääkaappi, liesi, suihku, wc ja 24″ LED-TV. Lisäksi myös kattoikkuna kaihtimilla, keskuslämmitys, ajonaikainen ilmastointi, palohälytin ja jauhesammutin. Autosta löytyy myös pyöräteline ja tavaratila.
Tupakointi autossa on kiellettyä.

Matkailuauton palautus.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna sekä wc-kasetti, harmaavesisäiliö ja raikasvesisäiliö tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä.

Auton uusinta tekniikkaa edustava turbodieselmoottori ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 8-10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna sisäsiivouksen 50 eurolla, jolloin palautusta varten huolehdit vain omat tavarasi autosta pois ja me hoidamme loppusiivouksen. Loppusiivous kattaa ns. normaalin loppusiivouksen. Huom! Loppusiivous ei sisällä wc-kasetin ja harmaavesi- ja raikasvesisäiliön tyhjennystä, eli nämä sinun tulee tyhjentää itse ennen auton palautusta.

Matkusta vapaasti ja majoitu mukavasti. Tee varaus heti!

Varauskalenteri


Tee varaus


Aloita valitsemalla nouto- ja palautusp채iv채.

Olen lukenut ja hyväksynyt vuokrausehdot.